Boka Taxi

Taxi i Lund

Boka taxi till fast pris i Lund

Här kan du boka taxi i Lund till fast pris. Exklusiv Taxi i Skåne ger dig en prisvärd resa i en snygg bil för vardagslyx. För att boka taxi, ring oss direkt på 046-300 303 eller använd vår bokningsförfrågan nedan.

  Bokningsförfrågan

  Här kan du skriva om du har några önskemål. Exempelvis: barnstol behövs.

  Varför resa med Exklusiv Taxi i Skåne?

  Vi erbjuder dig en taxiresa och upplevelse utöver det vanliga. Våra bilar ser inte ut som vanliga taxibilar, utan du reser bekvämt i en snygg bil. Vi har stort fokus på komfort och personlig service med det lilla extra. Du kan känna dig helt trygg när du reser med oss, och vara säker på att du får en exklusiv taxiresa som känns dyr men som inte är det. Våra chaufförer är välutbildade inom området och tillsammans gör vi allt för att du ska få en kvalitetsresa.

  Prisvärd taxi i Lund med hög komfort

  För oss är det viktigt att erbjuda en taxiresa som känns lyxig och samtidigt är prisvärd. Se vår prislista för mer information. För er som företag erbjuder vi smidiga resor mot fakturering. Oavsett om du ska på konferens, till hotellet, besöka en vän eller åka till flygplatsen så står vi redo att hjälpa dig.

  Exklusiv Taxi i Skåne vill vara ditt självklara val när du behöver taxi i Lund, och vi ser till att du kommer fram dit du ska på ett tryggt och säkert sätt i en snygg bil. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.